Luci Lantinga

Sportjuf op afstand, maar toch dichtbij!

Ben je opzoek naar de te gekke gymlessen?
Dan ben je hier op de juiste plek!

In mijn originele lessen ontwikkelen de kinderen hun enthousiasme voor het bewegen met nieuwe gymlessen!

Door deze gymlessen ontwikkelen de kinderen een beter sociaal contact met elkaar.

Het is belangrijk om afwisseling aan te bieden en vooral verschillende sporten voor de kinderen, zodat de gymles elke keer weer een feestje is! Daarin ondersteun ik je met mijn kennis.

Ik heb ontzettend veel leuke lesideeën en het is toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dit bespaart jou enorm veel tijd en zorgt voor een super enthousiaste klas, hoe gaaf is dat?! Ik doe de voorbereiding en jij doet de uitvoering!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van hoe ik mijn lessen opbouw:

Lidmaatschap

Wat ontzettend leuk dat je erover nadenkt om mijn lessen te kiezen. Dat scheelt je veel voorbereidingstijd en je voelt je meteen weer thuis in het vak!

Ik bied drie soorten keuzes:
1. Basis
2. Gemiddeld
3. Plus

Hieronder zie je de verschillen tussen de keuzes.

Normaal

2500,-Per boekje

Gemiddeld

4750,-Per 2 boekjes

Plus

7000,-Per 3 boekjes

Samenwerking met Stichting Spotlights & AsUgo

Ik werk samen met Stichting Spotlights en AsUgo. Door de samenwerking met de stichting, kan ik bij jullie op school de leukste sportdag organiseren met veel gevarieerde materialen. Zoals je misschien al had gezien op de foto’s. Hierdoor lever ik een bijdrage aan de stichting en kunnen er weer gratis evenementen georganiseerd worden voor kinderen!

Wat doet Stichting Spotlights?

Stichting Spotlights heeft tot doel het bevorderen en stimuleren van talentontwikkeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen en het bieden van educatie-, ontwikkel- en stimuleringsprogramma’s op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding.

We richten ons primair op kinderen waarvoor het door sociale, economische of andere redenen niet eenvoudig is aan activiteiten mee te doen. Maar tegelijkertijd zijn de evenementen toegankelijk voor ieder kind die dat wil. En altijd is deelname gratis!

Om onze evenementen te kunnen organiseren zijn we afhankelijk van donaties, doen we een beroep op subsidieverstrekkers en fondsen én op mensen en bedrijven die een bijdrage in geld, tijd of door sponsoring van producten of diensten willen leveren.

Wat doet AsUgo?

AsUgo (As U go) organiseert gps-wandeltochten op maar liefst 196 plaatsen door heel Nederland, kleinschalige wandeltochten op 7 plaatsen door heel Fryslân en lange afstandswandeltochten op 4 plaatsen in de Fryske Marren.

De opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan: Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.