Doe je mee met ons Bubble Voetbal, Archery Attack en Voetbaldart evenement?!

Dat kan gewoon bij jou op de club. Voor maar € 12,50 speel jij maar liefst 2,5 uur met onze fantastische spellen!

In overleg met je club hebben we een dag gepland waarop we bij jullie langs willen komen en kun jij meedoen. Enige voorwaarde is wel dat er minimaal 18 (en maximaal 24) deelnemers per tijdvak zijn.

Kijk via het aanmeldformulier wanneer we van plan zijn bij jullie te zijn en laat weten of je meedoet. Bij voldoende deelname ontvang je van ons een bevestiging en dan zien we je binnenkort!

En staat je club er nog niet bij, maar lijkt het je wel leuk als we ook bij jullie komen? Neem dan contact met ons op via info@xlsportenspel.nl o.v.v. Sportproeven en de naam en telefoonnummer van je club. Dan nemen wij contact op met je clubbestuur om een dag in te plannen.

Bubble Voetbal

1 Veld, 2 teams, 1 bal, 2 doeltjes, 6 Bubbles. Voetballen, maar toch ook weer niet. Want met een enorme bal om je heen. En dan is alles anders.

Voor iedereen die wel of juist niet kan voetballen leuk en geschikt. Blijf jij overeind en lukt het jou met je team het winnende doelpunt te maken?

Activiteiten worden compleet verzorgd incl. alle benodigde materialen.

Archery Attack

De nieuwe rage in Nederland is Archery Attack! Een variant tussen boogschieten en paintball, waarbij je moet schieten en ontwijken.

Op een groot speelveld staan verschillende obstakels waar je achter kan schuilen. Pallets, hekjes, bosjes, palen en meer. Overleef jij je tegenstanders?

Activiteiten worden compleet verzorgd incl. alle benodigde materialen.

Voetbaldarten

Een 4 meter hoog voetbaldartbord. Niet te missen en toch moeilijk te raken. Tenminste op het nummer waarop je mikt.

Of schiet je gewoon en zie je wel waarop je uitkomt? Dat is misschien nog wel het beste. En of je nou wel of niet kunt voetballen: plezier is gegarandeerd!

Activiteiten worden compleet verzorgd incl. alle benodigde materialen.

Bubble Voetbal, Archery Attack én Voetbaldart Introductie