Luci Lantinga

Sportjuf op afstand, maar toch dichtbij!


Ben je opzoek naar te gekke gymlessen? Dan ben je hier op de juiste plek!

Heb je altijd maar dezelfde gymlessen bij jullie op school? Maar, wil je wel weer een nieuwe leuke les hebben en de kinderen in beweging krijgen?!

In mijn originele lessen ontwikkelen de kinderen hun enthousiasme voor bewegen met nieuwe gave gymlessen!

Door deze gymlessen ontwikkelen de kinderen een beter sociaal contact met elkaar.

Het is belangrijk om afwisseling aan te bieden in verschillende sporten en misschien ook wel onbekende sporten voor de kinderen. Daarin ondersteun ik je met mijn kennis.

Ik heb ontzettend veel leuke lesideeën en het is toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dit bespaart jullie enorm veel tijd en zorgt voor een super enthousiaste klas, hoe gaaf is dat?! Ik doe de voorbereiding en daarna kan je het zelf gaan uitvoeren!

Hieronder zie je enkele voorbeelden hoe ik mijn lessen opbouw:

Lidmaatschap

Wat ontzettend leuk dat je erover na denkt om lid te worden. Dat scheelt je veel voorbereidingstijd!

Ik bied gevarieerde abonnementen aan waarbij je er voor kan kiezen om elke week een gymles opgestuurd te krijgen!

Voor een klein bedrag per maand heb je de leukste en gaafste inspiratie voor je lessen.

Basis

375,-Maandelijks

Basis+

500,-Maandelijks

Premium

875,-Maandelijks

Premium+

650,-Per kind
Foto’s van de beschikbare activiteiten
Keuzes uit de XL spellen

Samenwerking met Stichting Spotlights & AsUgo

Ik werk samen met Stichting Spotlights en AsUgo. Door de samen werking met de stichting, kan ik bij jullie op school grote activiteiten organiseren met heel veel grote materialen, zoals je misschien al had gezien in de foto’s. Hierdoor lever ik ook een bijdrage aan de stichting en kunnen er weer gratis evenementen georganiseerd worden voor kinderen! En door de samenwerking met AsUgo kunnen we mogelijke aanbiedingen bieden voor basisscholen.

Wat doet Stichting Spotlights?

Stichting Spotlights heeft tot doel het bevorderen en stimuleren van talentontwikkeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen en het bieden van educatie-, ontwikkel- en stimuleringsprogramma’s op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding.

We richten ons primair op kinderen waarvoor het door sociale, economische of andere redenen niet eenvoudig is aan activiteiten mee te doen. Maar tegelijkertijd zijn de evenementen toegankelijk voor ieder kind die dat wil. En altijd is deelname gratis!

Om onze evenementen te kunnen organiseren zijn we afhankelijk van donaties, doen we een beroep op subsidieverstrekkers en fondsen én op mensen en bedrijven die een bijdrage in geld, tijd of door sponsoring van producten of diensten willen leveren.

Meer informatie over Stichting Spotlights

Wat doet AsUgo?

AsUgo (As U go) organiseert gps-wandeltochten op maar liefst 196 plaatsen door heel Nederland, kleinschalige wandeltochten op 14 plaatsen door heel Fryslân en lange afstandswandeltochten op 4 plaatsen in de Fryske Marren.

De opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan: Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.

Meer informatie over AsUgo