Een bijzondere Sport- & Speldag speciaal voor scholen en verenigingen!

Een evenement met 3 fantastische, populaire en sportieve activiteiten die je – dankzij onze sponsor Stichting Spotlights – exclusief bij XL Sport & Spel met korting kunt boeken!

3 activiteiten in 1 superaanbieding voor tot zo’n 100 deelnemers per dagdeel!

 Waarom? Omdat de activiteiten van XL Sport & Spel prima aansluiten bij de doelstelling van Stichting Spotlights om kinderen actief bezig te laten zijn.

Profiteer van deze mogelijkheid en vul bij interesse het aanvraagformulier in. Na ontvangst nemen we uiterlijk binnen 2 werkdagen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bubble Voetbal

1 Veld, 2 teams, 1 bal, 2 doeltjes, 6 Bubbles. Voetballen, maar toch ook weer niet. Want met een enorme bal om je heen. En dan is alles anders.

Voor iedereen die wel of juist niet kan voetballen leuk en geschikt. Blijf jij overeind en lukt het jou met je team het winnende doelpunt te maken?

Activiteiten worden compleet verzorgd incl. alle benodigde materialen.

Archery Attack

De nieuwe rage in Nederland is Archery Attack! Een variant tussen boogschieten en paintball, waarbij je moet schieten en ontwijken.

Op een groot speelveld staan verschillende obstakels waar je achter kan schuilen. Pallets, hekjes, bosjes, palen en meer. Overleef jij je tegenstanders?

Activiteiten worden compleet verzorgd incl. alle benodigde materialen.

Voetbaldarten

Een 4 meter hoog voetbaldartbord. Niet te missen en toch moeilijk te raken. Tenminste op het nummer waarop je mikt.

Of schiet je gewoon en zie je wel waarop je uitkomt? Dat is misschien nog wel het beste. En of je nou wel of niet kunt voetballen: plezier is gegarandeerd!

Activiteiten worden compleet verzorgd incl. alle benodigde materialen.

Bubble Voetbal, Archery Attack én Voetbaldarten

De prijs is incl. BTW. Reiskosten bedragen € 0,33 incl. BTW per kilometer vanaf Grou naar jullie school of vereniging. Deelname aan de activiteiten is op eigen risico voor mens en materieel.