Een bijzondere Sport- & Speldag speciaal voor scholen en verenigingen!

Een evenement met 3 fantastische, populaire en sportieve activiteiten die je – dankzij onze sponsor Stichting Spotlights – exclusief bij XL Sport & Spel met hoge korting kunt boeken!

3 activiteiten in 1 superaanbieding voor tot zo’n 100 deelnemers per dagdeel!

 Waarom? Omdat de activiteiten van XL Sport & Spel prima aansluiten bij de doelstelling van de stichting om kinderen actief bezig te laten zijn.

Profiteer van deze mogelijkheid en vul bij interesse het aanvraagformulier in. Na ontvangst nemen we uiterlijk binnen 2 werkdagen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij verzorgen onze activiteiten door heel Nederland, dus altijd bij jouw school of vereniging in de buurt!

Bubble Voetbal

1 Veld, 2 teams, 1 bal, 2 doeltjes, 6 Bubbles. Voetballen, maar toch ook weer niet. Want met een enorme bal om je heen. En dan is alles anders.

Voor iedereen die wel en iedereen die niet kan voetballen leuk en geschikt. Blijf jij overeind en lukt het jou met je team het winnende doelpunt te maken?

Activiteiten worden compleet verzorgd met alle materialen (goaltjes, ballen, bubbles).

Archery Attack

De nieuwe rage in Nederland is Archery Attack! Een variant tussen boogschieten en paintball, waarbij je moet schieten en ontwijken.

Op een groot speelveld staan verschillende obstakels waar je achter kan schuilen. Pallets, hekjes, bosjes, palen en meer. Overleef jij je tegenstanders?

Activiteiten worden compleet verzorgd met alle materialen (maskers, bogen, pijlen, obstakels).

Voetbalplein

Een activiteit met 4 spellen, dus voor elk wat wils; pannavoetbal, voetbaldarten, paaltjesvoetbal én doelschieten.

Geschikt voor jong en oud. En of je nou wel of niet kunt voetballen: plezier voor elk niveau is gegarandeerd! Dat maakt het een ideale en gezellige activiteit.

Activiteiten worden compleet verzorgd met alle materialen (kooi, dartbord, paaltjes en goaltjes).

Bubble Voetbal, Archery Attack én Voetbalplein

Bekijk de prijs

De prijs is incl. BTW. Reiskosten bedragen € 0,33 incl. BTW per kilometer vanaf de dichtstbijzijnde vestiging (Leeuwarden, Almere, Heerhugowaard, Zandvoort, Apeldoorn) naar jullie school of vereniging. Deelname aan de activiteiten is op eigen risico voor mens en materieel.